top of page

4 tips att skapa det du önskar

Uppdaterat: 21 jan. 2021


1. Förmoda att allt kommer att ordna sig för dig. Även för andra. Ha en stark övertygelse om det, var helt säker om det och lev som om det är så. Vi har så lätt att gå in i ursäkter, försvar, bortförklaringar, negativa förväntningar, negativa övertygelser, negativa förmodan och tvivel. Vi säger ”det går inte, jag kan inte, jag har inte tid, råd, det funkar inte i dagens läge…”.


2. Fokusera på vad du får och har och inte på det som du tror du missar, förlorar, inte har och inte tro dig få. Fokusera på allt du har fått hittills som du önskat dig och stärk den känslan att du har fått tidigare saker och egenskaper som du önskat dig. Det finns alltid något att hitta. Fokusera också på vad du har, som hälsa, vänner, mat, hem, värme, vatten, böcker, musik, dator, telefon, barn, föräldrar mm. Desto mer du använder din tanketid till att bli medveten om det du har fått och har, desto mindre tid har du till grubblerier som är fruktlösa.


3. Sluta med all kamp, sluta att kämpa emot (livet och det som är). När du är missnöjd, olycklig, uttråkad, besviken, arg, irriterad, frustrerad mm på det som är (personer, situationer, omständigheter) så för du en inre kamp hela tiden. Det tar din tid och din energi och skapar mer av det du kämpar emot. Det kan vara att du är frustrerad på din partner, barn eller föräldrar och det är en kamp mot det som är. Eller du är besviken på din kollega eller chef, som också är en kamp mot det som är. Alla tankar som väcker dessa känslor är en inre kamp att inte acceptera det som är och ta ditt ansvar över hur du mår.


4. Ge dig själv tid att känna efter, hur du mår, vad du gillar, tycker om och älskar, vad du vill ha, önskar och drömmer om. Ge dig själv tid att flytta fokus från tankarna till hjärtat, från sinnet till lugnet. Meditera kontinuerligt, ta ofta djupa långsamma lugna andetag (3 räcker för att ta dig till balans och närvaro), skratta och gör dina mindfullness övningar (vara i naturen, sjunga, dansa, lyssna på musik, promenera mm) . I detta ingår att vara vänligare mot dig själv och kritisera mindre på dig själv. Även om du inte ger dig själv så mycket tid som du skulle vilja. Ha en intention för det, varje dag.


Delta i vår workshop och lär dig mer om dig själv, attraktionslagen, hur du kan tycka om dig själv mer och få ett bättre liv. Besök vår hemsida effortlessliving.se, där du hittar dom senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop.

Läs boken: Only good-bara det bästa av Jaana Suorsa, boka coaching med henne enskild eller i grupp. Effortlessliving-podden finns på dom flesta pod-sajterna.

Facebook: Super Soul. Instagram: leva_livet podden.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page