top of page

Brev till mig själv

Uppdaterat: 21 jan. 2021En fantastisk, givande och rolig övning att göra, flera gånger. Man skriver ett brev till sig själv i form som om det har redan hänt. Med mycket uppskattning och tacksamhet. Tack Jaana att du tog mod till dig att….ta steget. Tacka dig i framtiden som du ordnade, fixade, ändrade, skapade, valde, bestämde, gav dig själv mm.

Jag hittade mitt brev som jag skrev 7 år sen. När jag hittade den så kändes det som om jag hade skrivit den idag. Allt jag hade skrivit om relationen om boendet är precis som jag har det idag. Jag har manifesterat det här nu. Så fantastiskt. Så ja, vi kan manifestera allt vi vill ha. Jag skrev väldigt detaljerad och jag skrev i inspiration, i glädje och i flow. När jag skrev så var jag nöjd med och i det jag var i, i det jag hade.

Du kan skriva om vad som helst, om pengar, om familjen, om jobb, om hälsa, kroppen och relation. Skriv med lätthet, med glädje, med en känsla av att allt är möjligt. Ge ditt brev till din kompis och be dom skicka den till dig om ett år.

En annan övning som vi har pratat om är ”den perfekta, den dästaste, härligaste dagen ever”. Beskriv den med en känsla av glädje, inte för att du saknar något eller måste ha det eller med en annan negativ känsla.

Båda är pre-paving (förberedelse inför framtiden). När du ”pratar” skriver om något över 17 sekunder så fäster du det i din framtid och knuffar energin i den riktningen. Det här är en härlig övning som du kan göra med din familj, dina barn, dina vänner. Roligt om det blir en vana att göra och använda tiden till att ”måla” framtiden i ditt sinne och skapa förutsättningar för manifestationen.

Nu har det varit väldigt starka energier som hjälper oss att förvandlas, genom att visa våra skuggsidor. Dvs det som gör ont i oss, som vi ska möta och se på, acceptera och omfamna. Ta alla känslomässiga situationer som händer i dig som en gåva som livet visar vad du kan ta hand om. Varje inre storm skapar klarhet efteråt. Låt det vara ok. Använd tex EFT för att möta dessa.

Skuggsidorna är våra blinda sidor som vi inte ser (vill inte, kan inte, mäktar inte) men den här tiden hjälper oss att bli medvetna om våra blinda sidor. Var omtänksam och kärleksfull med dig själv och med allt som kommer på ytan. Det här är vägen till transformation och utveckling. Låt det ske.Vill du lära dig hur du kan tycka om dig själv mer och få ett ännu bättre liv?

Kika in på hemsidan för de senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop.

Vill du boka en coaching-session enskild eller i grupp?

Kolla på mina erbjudanden på sidan.

Effortlessliving-podden finns på Spotify, Itunes, Acast, Podbean eller på Soundcloud.

Facebook: Super Soul.

Instagram: effortlesslivingpodcast.


Du kan också läsa min bok Only Good – bara det bästa.

Hoppas du får en fin dag!


Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page