top of page

Dagens Happy dance!Om du har varit länge på en väg att utveckla dig själv, transformera dina övertygelser, lära känna dig själv mer, då är du van att se och söka allt du vill ändra eller släppa taget om i dig själv. Det är som om du tittar på allt i dig som du inte gillar och som du vill bli av med. Precis som om det skulle vara något fel i dig. Då blir resan till att känna dig själv en jobbig och har en negativ focus. För det vi vill ändra i oss, är något vi inte älskar. Fast det är ju precis tvärtom: vi är här för att lära känna oss och älska allt vi ser och upptäcker i oss. Desto mer vi försöker bli av med olika aspekter av oss, desto mer fast är vi i det som vi vill bli av med. Tänk om du kan bara betrakta, observera och älska det du ser. Oavsett vad du hittar. Utan att du har ett syfte att bli av med något, släppa något. Bara var med det du upptäcker. Gläds av alla delar som blir upplysta i dig, alla skuggor som äntligen får komma till ljuset. 

Detta sätt att leva har varit "normalt" för många sökare, personer som vill lära känna sig mer och "förbättra" sig själv. Det finns inget att förbättra, du är ju perfekt redan nu. 

Tänk om du skulle börja tänka, se och känna att allt du är och har, är normalt. Tänk om du använder din tid till att se allt som du gillar i dig själv, som något "normalt". 

För mig är det normalt att må bra. Det är normalt att skratta varje dag. Det är normalt att vara frisk. Det är normalt att känna mig älskad, älskvärd. Det är normalt att känna mig stark, trygg och full av överflöd. Det är normalt att jag känner mig lättsam, öppen i hjärtat och sinnet. Det är normalt för mig att se bara möjligheterna och potentialen. Det är normalt för mig att vara närvarande i nuet. Det är normalt att känna glädje och vakna utvilad på morgnarna. 

Gör din egen lista, mentalt eller skriftligt (eller varför inte muntligt), läs och lyssna på den så att det blir din nya vana, istället för att hitta alla punkter du vill ändra i dig. 

Du kan också starta dagen med helt egen "happy dance"! Det räcker för mig att bara tänka på det, så blir jag glad inombords. Du kan göra din "happy dance" när som helst, hur många gånger som helst. Syftet är att bryta dina tankemönster och påminna dig om hur bra du mår och hur bra du har det. För det har du. 

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page