top of page

Du får det du ärVi pratar om drömmar, drömmande, visualisering och vägledning som vi får till oss hela tiden. För att skapa det vi önskar oss, handlar det om att vara i känslan att man redan har det, att tankar om det känns bra. Vi kan inte manipulera skapandet, genom att bara säga vad vi vill ha. Utan känsla så är det ”tomma” ord. Vi kanske har en starkare känsla av avsaknad och brist, som skapar något annat till oss. När vi är i mindet, tankarna, egot, så fokuserar vi på brist, avsaknad, på fel, det som är dåligt, orättvisor och det vi ogillar. Genom detta fokus skapas känslor av oro, besvikelse Hjärtat, själen, vårt högre jag har fokus i uppskattning, tacksamhet, hitta det goda och positiva, det starka och roliga.

Vi får inte alltid vad vi vill ha, då viljan kommen från egot. Men när jag mår bra, är i hög energi och är i välmående, då kommer livet att matcha mitt välmående. När vi mår bra, så är vi öppna att ta emot vägledning och följer det utan att gå in att förklara eller rättfärdiga. Den känslan är alltid lättsam, i flow och avslappnad. Vi får vägledning hela tiden och följer vi den utan ifrågasättande, skapar vi ett ansträngningslöst liv. När vi går in i tankarna, logiska resonemang, tappar vi kontakter med egot.

Det är så lätt att egot övertalar oss, varför ska du inte göra, göra det? Egot är alltid ifrågasättande (varför, när, hur, vem). Hjärtat bara följer flödet av livet.

Desto bättre jag mår, desto lättare är det för mig att följa känslan. Universum vet redan vad vi vill ha, vad vi tycker om och när vi är i hjärtat är vi öppna att ta emot både vägledning och manifestationer. Vi missar aldrig något, det kanske tar bara längre tid och flera mindre roliga erfarenheter.

En fråga som vi kan ha med oss varje dag, varje stund: På vilket sätt kan jag vara mer närvarande, just nu?

Det hjälper oss att ta tillbaka fokus från det som är utanför (andra människor, jobb, pengar, kroppen, mat, hälsa mm) tillbaka till oss själva och det som händer i oss.


En liten härlig övning att fysiskt visualisera med hela kroppen som höjer energin och skapar glädje. Sitt och blunda, meditera gärna en stund innan. Sen skapar du din dröm, tex drömhus med omgivning (eller relation, jobb, kropp, resor mm). Använd händerna som om du skapade allt med din energi (färg, värme), som om du var en dirigent och det skapande energi flödar genom dig (för det gör det hela tiden).

Skapa (måla) med dina händer. Ha en känsla att du älskar att drömma och skapa på det här sättet, utan att du måste få det, utan att du börjar förvänta dig att få det.

Lek för din egen skull!

Livet är enklare än vad vi gör det till.Vill du lära dig hur du kan tycka om dig själv mer och få ett ännu bättre liv?

Kika in på hemsidan för de senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop.

Vill du boka en coaching-session enskild eller i grupp?

Kolla på mina erbjudanden på sidan.

Effortlessliving-podden finns på Spotify, Itunes, Acast eller på Soundcloud.

Facebook: Super Soul.

Instagram: effortlesslivingpodcast.


Du kan också läsa min bok Only Good – bara det bästa.

Det är en bra dag att ha en fin dag!

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page