top of page

Insikter på livets stig-pod


Nu har jag varit gäst på min kära väns Bo Hambergs podcast Insikter på livets stig. Bosse och jag har varit vänner i väldigt många år och har alltid haft fina samtal om livet, andlighet, personlig utveckling, välmående och massa annat intressant. Bosse har utbildat sig i bla regressionshypnos-terapeut. Riktigt bra och givande, jag har fått testa och det gav mig mycket insikter och klarhet. Det går att boka tider för en hypnossession hos honom. Rekommenderar varmt.
Vi har pratat om bla meditation, meningen med livet, döden, energier och hypnos. Kolla upp på Spotify, Acast, Apple podcast mm. Bosse finns även på Instagram och Facebook. Snart även på Youtube. Han kommer också att erbjuda gratis-grejer som meditationer och avslappningsfiler.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page