top of page

Måste vi umgås med familjen?

Uppdaterat: 21 jan. 2021Lyssnarfråga! Du kan samtidigt älska dina nära och kära, men du behöver absolut inte umgås med dom. När du känner dig själv stark i dig själv och din energi, kan du umgås med vem som helst utan att påverkas av andra och du håller ditt fokus i hur du känner dig.

Får du skuldkänslor, dåligt samvete eller känner du att du måste vara tillags när du umgås med släkten. Tror du att du inte har något val, att du måste och borde träffa och umgås med ”den och den”. Då vet du att du styrs och tror på sinnet och tankarna, för allt detta kommer från egot.

Det är helt rätt att vi ska omge oss med människor som är höga i sin energi och höjer även oss.

Men ”Path of least resistance” kan vara att du träffar din släkt, men väljer vilka du pratar med, hur länge du är där och vad du fokuserar på. Känn efter vad känns lättaste: att gå och träffas eller att inte gå alls. Kan se olika från person till person.

Pre-pave är viktigt (förbered ditt inre) innan du träffar din släkt. Lyft och tänk bara på dom bästa sidorna hos dom du kommer att träffa, det kan vara en utmaning i början, men vi lovar att du kommer att dra till dig, från dom nya fantastiska sidor som du inte sett förut. Du kan se framemot att sitta och prata med en person som är hög i sin energi, glad, inspirerande och som du har en fantastisk samtal med. Du behöver inte bestämma vem det är, utan låt universum vägleda dig och skapa det. Istället för att tänka: ”jag vill inte" - så vänd på det - ”jag vill…jag ser framemot…jag älskar att”….

Det kan underlätta att hålla den fysiska distansen tills du är starkare och högre i din energi. Träffa inte någon när du är som lägst och har massa negativa tankar för då skapar du mer av det i ditt möte.

Du kan också ta upp med din släkt och familj, vänner om vad är det ni ser framemot med er möte och samvaro. Släpp alla bilder och förutfattade meningar om hur mötet med dom ska se ut (och har sett ut), oavsett om du har känt dom hela ditt liv och TROR att du vet hur dom är.

Bara för att du tror att du känner dom betyder inte att dom inte kan eller har redan förändrats. Om du håller fast i en bild av någon, skapar du den personen varje gång ni ses.

Ta ditt ansvar om du går dit och säg, ”jag får och jag vill träffa dom”. Bestäm dig att må bra och vad du vill fokusera på (glädje, inspiration, att du lär dig något osv).

Fråga: ”Hur kan jag se på dom här människorna på ett annat sätt?” Ha förståelse om varför andra beter sig som dom gör utan att ta det personligt. Har du en energi, övertygelse, att din familj inte förstår dig, så kommer dom inte att förstå dig. Du kommer att skapa ett annat sammanhang där du inte blir förstådd. Många saker kan du ta som en spegling i vad som finns i dig.

På vilket sätt förstår inte jag mig själv? Du tar med dig själv, vart du än går, oavsett om det handlar om familjen, släkten, jobbet, vänner eller relation. Ha med dig också att din konstellation av släkt och familj finns där för att finslipa din inre diamant, dom ska trycka på dina knappar tills dom inte är tryckbara nåmer. Du drar ner andra när du själv är nere.

Om du älskar dom från distans, så bästa resultat är när du kan leva detta från en plats av lugn i dig och inte av bitterhet eller frustration. Skälet varför vi inte vill gå och träffa släkten/familjen är att vi tänker mer på dom än vad vi tänker på oss själva, att deras åsikter var viktigare än mina egna.

Vet att du går aldrig i från något, du går alltid till något, ha det med dig i dina tankar och i det du säger.


Delta i vår workshop och lär dig mer om dig själv, attraktionslagen, hur du kan tycka om dig själv mer och få ett bättre liv.

Besök vår hemsida jaanas.se, där du hittar dom senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop.

Läs boken: Only good-bara det bästa av Jaana Suorsa, boka coaching med henne enskild eller i grupp.

Effortlessliving-podden finns på dom flesta pod-sajterna.

Facebook: Super Soul.

Instagram: effortlesslivingpodcast.


Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page