top of page

Ser du spöken?
Vi kan kalla dom energier, entiteter, varelser som vi ser, förnimmer, känner av och hör. Det är inget vi behöver vara rädda för, det är bara något som vi inte kan förklara. Vi kanske är rädda för att öppna upp oss för den här kontakten med något vi inte känner till. Det finns mer än vi kan se med våra fysiska ögon, mer vad vi kan förklara för andra eller för oss själva. Viktigaste är att vi håller oss öppna för att det finns så mycket mer än vi förstår.

Vissa är mer visuella och ser saker (färger, form, ljus, bilder, skuggor mm), vissa är mer auditiva som hör budskap antingen inom sig eller med fysiska öronen och vissa känner med sin kropp, på huden (värme, kyla, elektrisk känsla, beröring, rysningar, kalla kårar mm). Vissa är mer fysiska och som kommunicerar genom rörelse som tex att låta energin skriva genom sig.

Släpp alla fasta bilder om hur du tar emot kommunikationen med energier, för du kan använda dig av alla kanaler. Håll dig i hjärtat (nuet) istället för att gå in i mindet, huvudet, tankarna, egot.

Kräv inte av dig själv att du måste uppleva energier på något sätt som du ”tror”att du ska göra det, som någon annan gör det. Håll dig närvarande i nuet och öppen för en kontakt av olika slag. Vi är alla en del av samma energi, vi byter bara skepnad. Energi försvinner aldrig, den bara byter skepnad. Abraham är en samlad energi, entitet som Esther Hicks kanaliserar.

Många berättar hur dom ”laddar ner” en målning innan eller under tiden dom målat något, en låt, manus till en bok, en utbildning som dom sen genomfört. Det är att vara i kontakt med något som är större än vi i vår fysiska form, oavsett vad vi kallar det för. För många känns det som om vi är och har blivit inspirerade, utan att behöva nämna det som något utanför oss själva.

Vi är alla kopplade till en kollektiv energi och tar emot hela tiden information, idéer, bilder, tankar, känslor mm, frågan är bara om du är mottaglig.

Har du för mycket i tankarna eller har för stark känsla (är rädd, dömer eller kritiserar, behöver något starkt, är needy) blockerar du kontakten och kommunikationen. Meditation är ett bra verktyg att stilla sinnet och öppna dig för att ta emot. Även promenad i naturen tar oss till nuet.

Du kan även prata högt, fråga och samtala utan att rikta det till något speciellt och låta svaren komma till dig genom den kanalen du är mest öppen i. Du kanske är mest öppen, närvarande och mottaglig på natten när du sover eller när du vaknar och ska gå på toa.

Ha ett lekfullt sinne för inget är seriöst eller allvarligt. Vi är inte här för att övertyga andra för något, vi behöver inte förklara eller försvara oss. Vi alla lever våra liv utifrån våra egna övertygelser. Se till att det du tror på känns bra för dig.Vill du lära dig hur du kan tycka om dig själv mer och få ett ännu bättre liv?

Kika in på hemsidan för de senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop.

Vill du boka en coaching-session enskild eller i grupp?

Kolla på mina erbjudanden på sidan.

Effortlessliving-podden finns på Spotify, Itunes, Acast eller på Soundcloud.

Facebook: Super Soul.

Instagram: effortlesslivingpodcast.


Du kan också läsa min bok Only Good – bara det bästa.

Det är en bra dag att ha en fin dag!

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page