top of page

Soulmate

Uppdaterat: 21 jan. 2021Det finns väldigt många åsikter och bestämda bilder om vad soulmate är för nåt. Dom flesta lever i tron att det finns bara en person för mig, som jag lever resten av mitt liv i fullständig lycka. Haha. Lycka till med det!

Soulmate är personer som får dig att växa på något sätt, antingen genom att det gör ont i hjärtat eller genom att inspirera dig till nya höjder. Många av våra soulmates är dom som trycker våra knappar, för så länge vi har knappar som vi inte vill röra, så länge håller vi oss tillbaka i vår utveckling. Soulmate är personerna som vi kom överens om innan vi kom hit, att hjälpa varandra att utvecklas och expandera. Det kan vara en vän som stöttar och inspirerar dig i din egen utveckling. Så utveckling, växande och expansion kan ske genom smärta eller glädje.

Om du skulle leva med någon som hela tiden tycker som du, i allt, kommer inget att utvecklas i dig eller den andra. Det bästa är att båda växer tillsammans och har viljan att utvecklas. Att trycka på varandras knappar för utveckling behöver inte vara superdramatiskt, men som ändå tar upp våra gömda, dolda knappar.

När vi är medvetna om hur vi utvecklas och vill göra det, gör det inte så ont om någon trycker på våra knappar. Då är vi mer uppskattande om det och nyfikna att se vad det är som vi gick igång på. Fatta att alla dina ex är dina soulmates! Dom har gett dig insikter om dig själv, dom har bidragit till din expansion.

Relation med en soulmate kan variera från en kort stund till hela livet. Varje soulmate (precis som du var för dom) matchade dig där du var just då. Du kunde inte ha träffat någon som hade en annan energi än du, för du var inte redo för något annat än det. Du har säkert träffat flera soulmates i form av dina ex och vänner eller sk ”fiender”, som alla fick dig se dina egna knappar.

Soulmate ”tvingar” oss att växa när vi är omedvetna, när vi är medvetna handlar det mer om att pusha varandra till förändring. Så släpp din statisk bild över att det finns bara en soulmate. Livet handlar om att vi tvättar bort knappar som vi har, från dom stora och smärtsamma, till dom små och milt frustrerande. Relationer är dom bästa sätten att synliggöra och läka våra knappar. Våra soulmates hjälper oss att bli och växa till den vi är. I början gör det ont då knapparna är större, mer smärtsamma för vi vill inte tag i dom. När vi förstår poängen med människor som trycker våra knappar, behöver vi inte lämna dom och det är det vägen till transformation. I en medveten relation höjer vi varandra, inspirerar, ger andra perspektiv och vidgar våra vyer. Då kan vi säga: Det är inte du som gör mig förbannad, jag kollar vilken knapp som blev tryckt precis.

Som du redan vet så finns det inte en enskild person som gör dig lycklig. Ingen gör dig lycklig, bara du själv. Som vi brukar säga, var lycklig först och sen, gå in i en relation. Våra partner visar oss vad vi kan känna, vad vi redan har inombords. Vi känner oss inte lyckliga tack vare dom utan att vi redan har den känslan inom oss.

Alla är potentiella soulmates. Din första och viktigaste soulmaten är DU SJÄLV!


Delta i vår workshop och lär dig mer om dig själv, attraktionslagen, hur du kan tycka om dig själv mer och få ett bättre liv.

Kolla in på hemsidan, här hittar du dom senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop.

Läs boken: Only good-bara det bästa av Jaana Suorsa, boka coaching med henne enskild eller i grupp.

Effortlessliving-podden finns på dom flesta pod-sajterna.

Facebook: Super Soul.

Instagram: effortlesslivingpodcast.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page