top of page
Lev livet som du vill

Livsglädje, arbetsglädje, inspiration

Boka en föreläsning om passion och gnistan som driver oss framåt i oss själva och livet, som får oss att vakna på mornarna med leende på läpparna. Hur kommer det sig att vissa är lyckligare än andra? Hur kan jag påverka hur jag känner mig?   

Personlig utveckling i grupp är givande, stärkande och framförallt roligt. Behöver personalgruppen förstärkning i att hantera stress, dagens situation eller förestående förändring? Vill du bjuda in mig till din grupp och prata om livsglädje? Vill du och din grupp få inspirerande handledning för att stärka fokus i det positiva? 

Nu är det bra tid att investera i välmående. 

Boka coaching >>
Hand hög med lycklig grupp

Välmående & Glädje Tillsammans

Jag är din personliga tränare, coach och inspiratör i att skapa ett liv där du mår som bäst.  Inspiration, uppmuntran, stöd i förändring för företag och personal.  

Utöver individuell coachning så erbjuder jag också föreläsningar, kurser (utbildare) och workshop till både individer och grupper.

Ge dig själv lite uppmärksamhet eller samla ihop arbetslaget, kompisgänget, föreningen, klassen eller en annan lämplig grupp för en föreläsning eller workshop. 

Ta en skön paus från vardagen och låt mig ge dig och er en boost av glädje, energi och inspiration! Har gruppen egna önskemål av innehåll så kan jag skräddarsy föreläsningar till er. Jag erbjuder både digitala och on site tjänster. 

Jag hjälper dig att bli medveten om dina tankemönster, övertygelser och beteenden. Mina kurser bidrar till ökad förståelse för din medverkan i skapandet genom praktiska verktyg och övningar. Du är manusförfattaren för ditt liv.

Morning Mist Over Trees

Alternativ begravningsceremoni

En borgerlig begravningsceremoni innebär en möjlighet att skapa ett personligt avsked.
Du kan utforma ceremonin precis som du själv önskar, eller som den avlidna skulle ha önskat.
Jag erbjuder dig hjälp att hedra den kära personen som har gått bort. Vi kan planera tillsammans enligt era eller den avlidnas önskemål. Ceremonin kan ordnas utomhus eller en lokal som ni väljer.

Stöd vid livets slutskede

Är du i livets slutskede och känner dig ensam i denna utsatta situation även om du har nära och kära runt omkring dig? Vill du prata med någon annan än familjen om det svåra om döden för att dom har tillräckligt med att hantera sin egen sorg och kommande förlust? 
Om du känner oro, rädsla, panik, stress, hopplöshet eller dödsångest, då är det viktigt att du får ta upp och prata om dessa känslor och tankar med någon. Någon gång behöver vi stöd i att släppa taget och ge oss själva en känsla av lättnad, frihet att gå vidare. 

Morning Mist Over Trees
Bro över en sjö
Kurser & Workshops - Individuellt eller för grupper
 • Heldags workshop 
  Ta fram dina egna svar och klarhet, övningar för att ta fram din kraft, känna energier, följa din intuition och vägledning, dagen formas utifrån var du är idag. 

 • Scenskräck, rampfeber, rädsla för att stå och prata framför en publik eller en videokamera?
  Du ska hålla i en föreläsning eller bli filmad. Bara tanke om det får ditt hjärta att banka hårt och snabbt. När du står framför alla skakar du i hela kroppen och gör allt för att det inte ska synas. Din röst darrar precis som händerna. Du är kallsvettig och har oroat dig i flera dagar och nätter innan. Kanske får du ett totalt hjärnsläpp precis när du ska börja prata. Denna rädsla tömmer dig av energi och stjäl din fokus för att du tänker mer på hur du säger ditt budskap än vad du säger. Vi kan tillsammans skapa en trygg känsla inom dig genom mental träning antingen one-on-one eller i en grupp. Boka dig till en serie av träningspass eller boka en halv- eller heldags workshop med mig.

 • The Work-kurs
  ”Vill du ha rätt eller vill du vara lycklig?”: Vad är The Work och hur går det till (en dag eller helg). Spelar ingen roll om du är ny eller bekant med The Work. Det är en enkel meditationsprocess till att må bra, låta The Work leva i dig och du jobbar med det som kommer upp. Ett verktyg där vi vägleder varandra till klarhet. The Work är ett sätt att identifiera och undersöka de tankar som orsakar allt lidande i världen. Det är ett sätt att finna frid både i relation till oss själva och i relation till andra. Om du vill så kan du skriva ut och fylla i en ”Döm din nästa”-formulär.

 •  Individuell dag för dig med The Work
  Upplev kraften med The Work, vakna upp till verkligheten och nå djupare nivåer av frihet. ”Jag släpper inte taget om mina föreställningar – jag ifrågasätter dem. Då släpper de taget om mig”. Dagen formas utifrån där du är idag.

 •  Meditationsträning
  Välkommen att träna meditation på olika sätt. Hitta det som passar dig. Enskilt eller i grupp.

 •  Närvaro – träning i mindfulness 
  För dig som vill leva och vara i nuet i närvaro och uppleva livet i sin helhet. Träning i närvaro öppnar dig för ditt hjärtas röst och vägledning. Enskilt eller i grupp. 

 • Livsglädje, arbetsglädje, inspiration
  Föreläsning om passion och gnistan som driver oss framåt i oss själva och livet, som får oss att vakna på mornarna med leende på läpparna. Hur kommer det sig att vissa är lyckligare än andra? Hur kan jag påverka hur jag känner mig? 

   

 • Attraktionslagen
  Hur skapar jag mitt liv, min framtid och det jag vill vara. En kurs (dag) om hur du och vi alla skapar vår verklighet genom att bli medvetna om våra tankemönster, övertygelser och beteenden. Kursen bidrar till ökad förståelse för din medverkan i skapandet genom praktiska verktyg och övningar. Du är manusförfattaren för ditt liv.

   

 • Stöd i att finna tacksamhet och uppskattning NU!
  Du kanske vill ha stöd i att få klarhet, kontakt med ditt högre jag, med källan eller du kanske vill be en bön med mig och återfå din inre frid och tillit. Gratis telefon/Skype-samtal för dig som vill ha stöd av kärleksfull närvaro. Läs mer på The Voice for Love.

Vägledning & Verktyg
 • The Work
  Oftast räcker det med 1-2 gånger för att skapa fokus inom dig själv, att välja en medveten riktning i ditt liv, bli inspirerad för livsförändring, släppa taget av tankar och övertygelser som tyngd ner dig. The Work är ett sätt att identifiera och undersöka de tankar som orsakar allt lidande i världen. Det är ett sätt att finna frid både i relation till oss själva och i relation till andra.
  Om vi lär oss älska livet som det är slipper vi uppleva den frustration och ångest som uppstår när vi kämpar emot. När vi väl accepterat verkligheten kommer vi i jämvikt och blir handlingskraftiga och orädda på ett självklart sätt. The Work har bringat mig frid, glädje och kärlek till livet, ge dig själv frid genom att undersöka dina tankar.
  The Work av Byron Katie är vägen till ditt sanna jag, där du möter dig själv i närvaron av DIG själv. The Work ger dig tillgång till frihet i alla delar av ditt liv. Du får ett tillfälle att arbeta med olika delar av ditt liv; dina relationer, ditt arbete, din kropp mm. The Work är en enkel och effektiv metod genom meditation att lösa problem och hantera stress. Med hjälp av The Work kan du undersöka hur dina tankar och övertygelser får dig att må dåligt. Det handlar om att ifrågasätta berättelser du tror på om dig själv och din omgivning. Tankar som styr ditt liv. The Work hjälper dig att acceptera det som är utan dömande och leva ditt liv mer närvarande. The Work är en meditation i medveten närvaro i nuet som hjälper dig att släppa taget om dina begränsande tankar och föreställningar. Du hittar tillbaka till dig själv och får uppleva att du själv har svaren inom dig. The Work är härligt, roligt och befriande.

 • Attraktionslagen
  Hur skapar jag mitt liv, min framtid och det jag vill vara. En kurs (dag) om hur du och vi alla skapar vår verklighet genom att bli medvetna om våra tankemönster, övertygelser och beteenden. Kursen bidrar till ökad förståelse för din medverkan i skapandet genom praktiska verktyg och övningar. Du är manusförfattaren för ditt liv.

 • Hyposyntes 
  Hypnosyntes löser upp blockeringar och negativa tankemönster. Med hypnosyntes kan du lösa upp tankar, känslor och föreställningar som hindrar dig att leva livet fullt ut. Ett kraftigt verktyg i att vara sitt sanna jag. Det kan användas för att fokusera på att medvetandegöra, möta och släppa/lösa det som upplevs som problem nu, oavsett om det handlar om känslomässiga, mentala, psykiska och psykosomatiska problem. Sinnet, som vill analysera, förstå och har föreställningar, ligger oftast i vägen för förändringar på djupet men med Hypnosyntes kan vi komma förbi detta och åstadkomma snabba och permanenta resultat. Många upplever det som magiskt men avslappningen, sättet att kommunicera och samtala går förbi intellektet och gör jobbet i det undermedvetna.

 • EFT - Emotienal Freedom Techniques
  Kroppen har en enastående förmåga att läka sig själv. Ibland kan den dock behöva en del stöd i detta arbete. EFT är en syntes av den uråldriga visdomen inom den traditionella kinesiska medicinen (TCM) och nyare västerländska idéer och kallas ibland Energipsykologi. Essensen i EFT kan uttryckas som: Varje obehaglig känsla beror på en störning i kroppens energisystem.
  Genom att knacka på utvalda akupunkturpunkter och samtidigt fokusera på sitt problem, kan känslomässiga obehag ofta släppa både snabbt och ovanligt smärtfritt med bestående resultat. Det har visat sig att även fysiska symtom ofta försvinner lika snabbt. Energin i meridianerna som löper genom vår kropp kan bli blockerad eller störd av ouppklarade negativa upplevelser, och därigenom hindras vår naturliga läkande förmåga. Människor är ganska ofta medvetna om de händelser eller minnen som utlöser obehagliga känslor, men de har ännu inte kopplat dessa minnen till sjukdomssymtomen i sin kropp. Genom att använda EFT, är det möjligt att få kontakt med de aktuella händelserna och balansera de störda meridianerna. Riktigt utfört, så försvinner ofta både obehagskänslorna och de fysiska symtomen direkt.
  EFT är baserat på akupunktur, men metoden är förenklad genom att man i stället för att använda akupunkturnålar, försiktigt knackar på meridianernas ändpunkter på huvudet, bröstkorgen och händerna. Jag har åstadkommit otroliga resultat med hjälp av EFT oavsett om det har handlat om fysiska eller mentala besvär.

bottom of page