top of page
Maskrosblad
Inspelningar Youtube

Alla kan kanalisera - del 1

Du får signaler från livet, ditt högre jag, änglar, andar, energier, bortgångna nära och kära hela tiden. Du har tillgång till det du ger utrymme och plats för i ditt sinne och livet. Desto mer närvarande du är i nuet, desto mer öppen är du för att ta emot vägledning och information som ges dig. Följ med mig under kommande tre avsnitt på resan mot öppenhet och mottaglighet. Du kanaliserar redan, fast du kanske inte alltid är medveten om det.

EFT tapping - För bättre sömn

Vill du sova bättre? Sover du oroligt och ytligt? Vill du vakna utvilad? Drömmer du mardrömmar? EFT tapping är ett fantastiskt verktyg för att acceptera hur din sömn ser ut idag, vilket bäddar för en bättre sömnkvalité.

Meditation - Ditt framtida jag

Träffa ditt framtida kloka, kärleksfulla och strålande ”jag” för att få vägledning, stöd och uppmuntran.

EFT tapping - Tänk om allt är som det ska?

Du höjer din energi med att ändra dina tankar från negativa till ”tänk om”, positiva tankar. EFT/tapping är ett bra verktyg för att börja omfokusering av dina tankar. Häng med vetja!

Tips till tittaren: Lugnt utrymme, bekväm stol, avstängd mobil.

Släpp det som varit

Släpp det gamla som varit oavsett om det var något som hände 5 år sen eller 5 timmar sen. EFT/tapping är ett bra verktyg för att frigöra dig från allt som tynger dig. Häng med vetja!

Ta hand om dig

Om du skulle uppskatta varje sak, egenskap, egenhet, situation och känsla i varje stund, skulle du inte hinna prata och tänka på något annat. Tänk hur bra du skulle må, även om du skulle göra det bara en gång per dag? Meditera med mig och njut av känslan av uppskattning.

Se dina tankemönster

Tankens kraft är stark, likaså din intention. Här får vi med Jaanas hjälp möjlighet att se våra egna tankemönster, hur vi kan skapa nya och tips på hur vi kan tydliggöra vår intention och på så sätt förstärka att vi uppnår det vi önskar.

EFT tapping; Relationer

Möt det som händer i dina relationer med dina nära och kära. När vi nu är instängda med dom vi älskar och som även får oss att bli irriterade, stressade. Ett bra verktyg till dig att lugna ner dig och ditt nervsystem när relationen stressar dig.

Alla kan kanalisera - del 2

Desto mer närvarande du är, desto mer öppen är du för att kanalisera visdom, vägledning och information som du får till dig. Meditation hjälper dig att öva närvaro och det stärker din tillit till att höra, se och förnimma budskap du tar emot. Du får med dig en övning att göra under veckan.

EFT tapping - Sov bättre

Tapping är enkel, lätt att både använda och lära sig, samt går att göra vart du än är. Några minuter räcker. Metoden är en slags psykologisk akupressur och hjälper dig att skapa balans och släppa motståndet till det som händer, det som är och sker, genom att du knackar, tappar på olika punkter på kroppen.  Du kan aldrig göra fel om din intention och vilja är att må bra just nu, mitt i starka känslomässiga reaktioner. EFT-tapping som det också heter, ger en känsla av lättnad oavsett om vi är mitt i ilska, sorg, stress, fysiskt eller inre smärta, rädsla. EFT-tapping skapar en balans och ger distans till det du känner just nu och frigör dig från dina egna tanke- och känsloreaktioner, du bryter dina egna beteendemönster.

EFT tapping - Stärk självkänslan

Behöver du stärka din självkänsla? Vill du känna dig ok och stoppa dom negativa tankarna om dig själv? Delta i min stund med EFT/tapping för att möta tankarna som försöker nedvärdera dig.

Meditation - Sköna tacksamhet

Fyll dig själv med tacksamhet för alla som varit en del av ditt liv, oavsett hur korta möten har varit, och höj din och den kollektiva energin. Meditera med mig och ge dig själv en stund av välmående.

Möt din inre vägledare

Du får alltid vägledning av din inre vägledare. En kontinuerlig meditation gör dig öppen och mottaglig att ta emot vägledningen. Meditera med mig en kort stund och möt din egen guide.

Var lägger du din energi

Hur ser din vardag ut. Hur prioriterar du? Finns det annat som hela tiden tar över, när du strävar efter att förverkliga din dröm? Under dessa 20 minuter handleder Jaana oss i att kartläggga vår energi och synliggöra vår energitjuvar.

Stärkande Meditation

Meditation som stärker kroppen. Hur kroppen mår påverkas av våra tankar. Låt oss glädjas av vår kropp och vad den gör för oss.

Alla kan kanalisera - del 3

Flytta dig från huvudet till hjärtat, från upptagenhet till närvaro och en slags ”tomhet” i sinnet. Släpp tvivel och den starka viljan att hjälpa och kanalisera. Ha ett avslappnad sinne och ett balanserad hjärta för att skapa utrymme för en renare kanal. Du får en övning att ha med dig på din väg att vara en medveten kanal för en högre visdom och intelligens.

Meditation - En bättre start på dagen

För att bädda för en lugn och balanserad dag, kan du vara steget före och sätta en intention för att din dag ska bli så bra som möjligt. Testa själv, du kan bara må bättre av att meditera.

Meditation - Positiv Boost

Alla tankar är affirmationer, både negativa och positiva. Boosta din dag med stödjande, upplyftande och glädjande affirmationer i form av en kort meditation. Tips till tittaren: Lugnt utrymme, bekväm stol, avstängd mobil.

EFT tapping - När du är stressad

Du kan vara stressad av att ha för mycket att göra eller för lite att göra. Stress är avsaknad av ditt inre lugn. EFT/tapping hjälper dig att skapa lättnad från alla slags stress.

Uppskattningsfest - Meditation

Om du skulle uppskatta varje sak, egenskap, egenhet, situation och känsla i varje stund, skulle du inte hinna prata och tänka på något annat. Tänk hur bra du skulle må, även om du skulle göra det bara en gång per dag? Meditera med mig och njut av känslan av uppskattning.

Ditt dagliga sammanhang

Ditt dagliga sammanhang · med Jaana Suorsa Det sägs att vi formas av de fem personer vi umgås med mest och att miljö är viktigare än arv. Hur ser ditt sammanhang ut och vad i det är det som bidrar till det du vill.

Meditation; Möt dina tankar

Följa mig i en meditation som hjälper dig att möta dina tankar, särskilt dom som känns mindre bra. Tips till tittaren/rekommenderad utrustning: Lugnt utrymme, bekväm stol, avstängd mobil.

Coach Jaana

Meditationer - Inspelningar

Här hittar du några inspelade sändningar med olika teman. Jag berättar, mediterar med dig och ger dig verktyg för att du också kan skapa ett liv som du trivs med. Dessa inspelningar är ca. 20 min långa.

Skapa en ny vana och lyssna på en inspelning varje dag!  

bottom of page