top of page

Effortless Living

Konsten att skapa ditt drömliv. Du kan må bra redan idag!

Och det enda du behöver göra är att ändra ditt fokus, det vad du tänker på!

 

Kom och upplev med oss hur lätt det egentligen är att må bättre, både i din kropp och sinne. Det finns inga gränser hur bra vi kan ha det, hur bra vi kan må.

Vi delar med oss verktygen som har hjälpt oss.  Upptäck mer! 

Effortless-Living-Coacher1.jpg

Workshops & Pod

Livet är enklare än vad vi gör det till, vi är här för att visa dig hur du når din högsta potential utan kamp eller ansträngning: 

 

- Varför du inte får det du vill?   

- Varför du måste jobba så hårt?

- Varför du är fast och inte kommer  vidare?

- Om du någonsin kommer att vara där?

- Om det bara handlar om tur? Varför har de tur?

- Om du kan må bättre?

- Hur du kan ändra på dig?

- Varför inget funkar för dig? Om det du vill ha är ens möjligt?

- Om du är för tjock, för gammal, för ung, för dum, för fattig för att få det du vill ha?

- Varför livet är en kamp?

- Varför det inte finns tillräckligt med tid, pengar, kärlek, klienter, hälsa mm?

- Om du är tillräckligt smart, tillräckligt kompetent, attraktiv, social mm?

 

Alla har brottats med dessa frågor någon gång i sina liv i olika utsträckningar. Vi delar med oss av vår erfarenhet, verktyg och strategier för den viktigaste resan alla gör, nämligen resan inåt.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Vi pratar om livet i vår Effortlessliving podcast!

Lyssna på våra poddar där vi samtalar om olika ämnen i livet och hur vi  med hjälp av attraktionslagen skapar våra liv och mår bra av. Lyssna direkt det senaste ämnet här på sidan!

 

Med dessa  samtal vill vi dela med oss det vi lever efter och hur vi ser på allt vi möter i livet. Vi mår bra och vi vill att även du ska må bra! Du hittar oss på dom flesta pod-plattformen, sök på Effortlessliving! Låt oss vara din coach, utbildare och inspiratör!

Bro över en sjö

what people say

"Jag vill bara tacka för allt som ni och eran podd har gjort för mig den här hösten och vintern. Jag har haft en hektisk tid och för att centralisera mig själv i denna tid har jag lyssnat på er podd när jag har gått eller ridit i skogen. Det har varit guldvärt!!Era samtal har guidat mig till så många klarheter som kommer/har förändra/t mitt liv till det bättre. Jag är så tacksam för att jag har fått upp ögonen för attraktionslagen då den nu är en självklar del av min vardag. Denna julen hade jag som mission att sprida er podd till mina nära vänner/familj som jag vet kommer inspireras av era ord. Jag såg det lite som en julklapp till dem när jag tipsade de om den och alla har älskat den! Er podd är den bästa presenten jag gav till mig själv 2018 och jag ser framemot många timmar tillsammans med er i i lurarna i 2019 också. Hoppas också kunna ta mig upp till Stockholm för någon av era workshops någongång!!" Ta hand om er!! Kram Emilia" ️

"Hej på er, först, tack för er fantastiska podd som på sistone har blivit min favorit! Jag har ganska länge försökt att förstå hur LOA funkar. Alltså hur jag praktiskt kan använda det i mitt liv. Tidigare kändes det som att jag försökte lura mig själv in i rätt mood men nu, med en del av dom verktyg jag hittat genom er, börjar jag känna att det funkar. Först förstod jag inte ens vad som hände...Men så en dag så slog det mig att humöret, målen och mitt fokus hade skiftat. Så tacksam!! För mig är det här så stort och har hjälpt mig att se saker som tidigare känts svåra på ett helt annat sätt. Och igen, tack! Det är fantastiskt att få ta del av era tips och trix. Ha en mjuk dag / Johanna"

" Hej! Vill bara tacka för en fantastisk podd! 
Jag har känt till attraktionslagen sedan boken Secret kom, men kunde inte ta till mig budskapet då. Mått väldigt dåligt i stora delar av mitt liv, men har den senaste tiden gjort en helomvändning mycket med hjälp av er podd! Mina vänner känner knappt igen nya positiva Marie. Jag förstår nu hur mycket mina tankar påverkat mycket av mitt liv. Det är så solklart nu. Universum tar märkliga vägar ibland. Förväntar mig inget, släpper år Universum att avgöra om han är the one

eller inte ;) Tack tack för att ni finns!!! Bästa podden️. 
Soliga hälsningar, Marie"

bottom of page