top of page
Inspiration

You are more than you were. You can start over anytime. Like Today.

Du kan förändra dina tankar och ditt beteende och bli en lyckligare person. För många är det lätt att fastna i samma hjulspår och glömma bort att uppskatta de små sakerna som sker varje dag i livet. Negativa tankar som kretsar kring stress, oro och livspusslet kan lätt bli en stor börda att bära. Ge dig själv tid varje dag att stanna upp och träna ditt sinne att tänka på ett nytt sätt.

Your limitation—it's only your imagination.

Ta en paus för att göra något som gör dig glad, oavsett om det är att lyssna på din favoritlåt, titta på några roliga klipp, läsa en inspirerande artikel eller fika med dina kolleger

 

Jag erbjuder dig inspiration som får dig och din omgivning att må lite bättre, både direkt och på lång sikt. 

Jag delar med mig av mina tankar och några enkla verktyg för att du också kan hitta vägen till glädje i livet. 

Du hittar inspelade filmer både på svenska och finska.

På youtube hittar du fler filmer!

Inspirationsbok med övningar & verktyg
Inspirationsboken- Jaana Suorsa.png

I denna bok hittar du verktyg och övningar som varit stöd för att finna glädjen och kärleken i mig. Denna bok är för dig som har bestämt att du vill må bra och vill ta medvetna steg och ansvar för ditt eget välbefinnande.

Klicka på boken!

Tässä kirjassa esittelen sinulle harjoituksia, jotka ovat tukeneet minua löytämään ilon ja rakkauden itsessäni. Tämä kirja on sinulle, joka on päättänyt että haluat voida hyvin. Sinulle, joka haluat ottaa askeleen eteenpäin ja ottaa vastuuta omasta onnestasi ja hyvinnoinnistasi.

Klikkaa kirjaa!

Inspiratiokirja-Jaana Suorsa
Inspirerande intervjuer
Meditationer
bottom of page