top of page

Om mig

Jag håller kurser, workshops och föreläsningar i allt som har med livet att göra: tankar, släppa negativitet, leva i glädje, må bättre på alla sätt och vis, gå igenom förändringar, skapa det man drömmer om, bli mer sann med sig själv, leva mer närvarande mm. Ja, allt som ingår i paketet som vi kallar LIVET, relationer, pengar, hälsa, kroppen, vänner, jobb. En stor del av min tid går åt handledning av personalgrupper samt till individuell coaching. Jag pratar även Finska och Engelska.

Jaana-Coach.JPG

Min bakgrund

Jag började min inre resa, mot större medvetenhet och personlig utveckling när jag 30. Det var ett startskott efter min flykt från en våldsam relation i Finland. Precis som för många andra, kan trauma i form av hemska upplevelser och erfarenheter, vara katalysatorn till inre läkande och själslig helande.

Det tog flera år att lära känna mig själv, läka mitt inre och befria mig från det gamla med hjälp av coacher, kurser, böcker, meditation, vänner och partners. Idag över 20 år senare har jag skapat en passion och yrke av personlig utveckling.

 

För över tre år sen skapade jag och min underbara vän Harnet, Effortlessliving podcast av våra passionerade samtal om livet och oss själva, det ger oss så mycket inspiration och glädje. Du hittar alla våra poddar här eller på soundcloud via länken. 

Innan min nuvarande passion, jobbade jag som arbetsterapeut i 20 år, samt som massör och healer i 10 år och som skolkurator några år. Jag verkligen älskade det jag gjorde och dessa år gav mig värdefulla erfarenheter för min roll och passion idag.

 

Jag kan också titulera mig själv som författare eftersom jag har publicerat en bok! Only good- bara det bästa, heter boken, och flera böcker väntar att bli publicerade.  Det var ett oväntat steg av mig, att skriva en bok. I och för sig så älskar jag att skriva, men att det skulle bli flera böcker hade jag ingen aning om. Självklart så gav processen mig återigen många insikter, om mig själv.

Jag älskar mitt liv med min sambo. Utforskar mig själv i mina relationer, i min vardag och mina uppdrag. Ger mycket tid för meditation (varje dag), uppskattning och att skapa knasig, vacker konst av olika material. Jag undrar hur livet kan bli bättre än så här? Och livet svarar mig alltid med nya idéer och nya upplevelser. På grund av mina erfarenheter hittills, så vet jag att min plats i livet och universum är att inspirera, stötta, vägleda och glädja andra med deras inre resa och personlig utveckling.

Jag vill visa dig din inre styrka och avslöja ditt underbara genuina du!

Välkommen till mina tjänster.

Låt mig vara din inspiratör, coach och utbildare. 

Mitt högsta intention är att förbättra och höja kvalitén i ditt liv.

blowing konfetti

Happy Retreat Inspiration

Du hittar mig som en av Happy Retreat Inspiratörer. Happy Retreat Live erbjuder inspiration i välmående, var du än är, med 20 minuters direktsända hälsoinspirationer och nu även med PLAY.  Happy Retreats bygger på att sprida experters kunskap och inspiratörers motivation. Experter och inspiratörer som bidrar till  välmående med glädje och energi.

Välj vad du vill, titta, lyssna och bli inspirerad. Häng med!

Bok Bara det bästa

Min bok - Bara det Bästa

Min bok är ute nu. Den baseras på grundtanken: Du blir och skapar det du tänker på. Erfarenheterna som är samlade i boken är tagna från mitt, vänners, familjens och klienters liv. Jag utgår från att leva livet med att ta ansvar för hur livet har sett ut hittills och ser ut idag. 
Även om vissa tankar kan uppfattas som brutala så vill jag förmedla kärlek och omtanke med mina ord, tips, råd, övningar och budskap. 

Du hittar boken på: Storytel, Bokon, Ordochbok, Adlibris, Nextory

Effortless Living

Tillsammans med min fina vän Harnet anordnar vi workshops inom attraktionslagen och du kan också lyssna på vår Effortlessliving podcast om våra tankar och samtal kring livet och mycket mer.  Kom och upplev med oss hur lätt det egentligen är att må bättre, både i din kropp och sinne. Det finns inga gränser hur bra vi kan ha det, hur bra vi kan må.

Vi delar med oss verktygen som har hjälpt oss.  Lyssna på oss!

Glad tjej
bottom of page