top of page
Bli inspirerad, med mig

Det är bara du som kan åstadkomma en förändring i dig själv. Vi blir blinda för oss själva, för våra tankar och beteende. Vi kan ha behov av stöd av en utomstående i form av inspirerande kärlek och närvaro.

 

Har du påbörjat eller varit redan ett tag på ett medvetet väg inom och inåt i dig själv? Känner du dig "fast" i nuläget? Vet du inte vad du ska göra?

 

Vill du bli inspirerad av dig själv genom mig som din spegel? Vill du ha hjälp att fokusera på möjligheterna i dig själv och ditt liv? Vill du återfinna glädjen i dig själv?

Eftersom jag själv lever utifrån synsättet som The Work har gett mig så präglas mina samtal av detta. Som grund och stöd i coaching använder jag även metoder från Hypnosyntes, EFT (Emotional Freedom Techniques) och från The Voice for Love.

Personlig utveckling i grupp är givande, stärkande och framförallt roligt. Behöver personalgruppen förstärkning i att hantera stress, dagens situation eller förestående förändring? Vill du bjuda in mig till din grupp och prata om livsglädje? Vill du och din grupp få inspirerande handledning för att stärka fokus i det positiva? 

Nu är det bra tid att investera i välmående. 

Paket för ditt välmående
Meditera i naturen

MEDITATIONSSKOLA

 

Är du nybörjare i att meditera eller har du mediterat lite då och då, men aldrig fått till en naturlig vana av det? För att vi ska må bättre, skapa mental och psykisk motståndskraft mot stressiga situationer, är det viktigt att meditera regelbundet. Meditation minskar hjärnans stresscentrum och genom aktivering av lugnande hormoner stärker meditationen hjärnans återhämtningsförmåga. Vi mår helt enkelt så mycket bättre när vi mediterar varje dag.

Du får testa olika sätt att meditera med mig under dom 6 gångerna och meditationsskola slutar med att du och jag mediterar tillsammans.

Paketet innehåller:
- 6 olika meditationer/avsnitt (á 20-30 min)

- Teori om meditation ingår i varje avsnitt

- 1 live guidad meditation efter individuellt önskemål, 30 min

 

Open for Business

MEDVETEN FÖRETAGARE

 

Hur skapar du och drivet ett företag utifrån energiperspektiv och en högre medvetenhet om vad livet och företagandet handlar om. Ditt och företagets framgång påverkas av dina energier, vad du tror på och vad du pratar om. Att bli medveten om sitt eget beteende, tankemönster och vanor är viktigt för att en förändring till det bättre, till framgång kan ske. Det är lättare än du tror, men för dom flesta behövs det lite vägledning åt rätt håll, för att sätta framgånsbollen i rullning.

Paketet innehåller:

- 5 avsnitt (á 20-30 min) 
- Kunder 
- Ta betalt

- Du är levande reklam för ditt företag 

- Agera utifrån inspiration, släpp negativa tankar, förväntningar, övertygelser om företagandet.

- 40 min/ veckan individuell coaching om företagandet

Mejlkontakt, mejlstöd under dom 5 veckorna.  

Happy Traveler

INRE STYRKETRÄNING

 

För att du ska kunna stärka din självkänsla, självvärde, självkännedom, självkärlek och släppa det negativa du bär med dig, behöver du veta vilka metoder och övningar det finns samt få ett tillfälle att testa dessa i lugn och ro. När du väl har fått en genomgång av dom olika stärkande verktyg för din mentala och psykiska hälsa, kan du vid behov plocka fram och använda det som passar dig bäst just då.

Paketet innehåller:

- 7 avsnitt (á 20-30 min)

Skapa din framtid som du vill ha det

- EFT tapping
- Meditation

- Förlåtelseprocess

- Skrivövningar för välmående

- Affirmationerna som stöd

- Frågeställningar; Hur vet jag om något är rätt/bra för mig?

- 30 min x 3 individuell coaching (varannan vecka)

Mejlkontakt, mejlstöd under dom 6 veckorna. 

Par på en händelse

Inspiration för gladare liv

Boka en föreläsning om passion och gnistan som driver oss framåt i oss själva och livet, som får oss att vakna på mornarna med leende på läpparna. 

Arbetar på café

Happy Retreat Live

Häng med mig på kortare sessioner om meditation, livet, EFT mm. Skapa dig en ny vana genom att träna dina inre styrkor. 

Bara 20 -30 minuter åt gången,

 

Kvinnor Händer

Workshop & Pod

Kom och upplev med oss hur lätt det egentligen är att må bättre, både i din kropp och sinne. Det finns inga gränser hur bra vi kan ha det, hur bra vi kan må. Vi delar med oss verktygen som har hjälpt oss.  

bottom of page