top of page
Button

No items found

OK

Våga avsluta och gå vidare

Tack alla lyssnare som varit med oss på denna roliga och utmanande resa! Behöver du avsluta något och gå vidare? Om ja, se till att göra det med gott mod och en känsla av att du är nöjd med det du har just nu.

2021

avsluta, attraktionslagen, måste, släpp taget, positiv, ensam

Relationer speglar oss

Observera varför du umgås med andra, är det för att du måste, du ska, att du alltid har gjort det så det går på rutin? Relationerna är vägen till att ifrågasätta vårt beteende, mönster, vanor och handlingar.

2021

ensam, familj, relation, må bra, uppskatta

Känslor som känns

Vågar du visa och erkänna dina känslor för dig själv? Vågar du följa vägledning av dina känslor?

2021

känslor, må bra, må dåligt, jobbigt

Ser du överflöd?

Överflöd är en slags mental attityd. Att se överflöd i dig, i ditt liv och runtomkring dig. Naturen är en bra spegling av överflöd. Börja medvetet leta efter överflöd vart du än är och överflöd kommer att bli ditt naturliga tillstånd.

2021

pengar, mat, jobb, företag, positiv, attraktionslagen, stress

Du får det du är

. För att skapa det vi önskar oss, handlar det om att vara i känslan att man redan har det, att tankar om det känns bra. Vi kan inte manipulera skapandet, genom att bara säga vad vi vill ha. Utan känsla så är det ”tomma” ord.

2021

liv, pengar, jobb, intuition, här och nu, positiv, övning

För eller mot?

Det här kan gälla vad som helst i livet, i samhället. Det är en slags svart-vit tänkande där vi dömer och kritiserar något som inte stämmer med vår uppfattning. Idag kan det handla om vaccination, i morgon kan det handla om något annat.

2021

hälsa, frisk, sjuk, ensam, stöd, måste
bottom of page