top of page

Är du i fas med dig själv?Det är att vara ”aligned”, i samklang med sig själv i kropp, sinne och själ. Sinnet är tankarna, det vi tror på och själ är vårt inre, hjärtats röst, intuition, känslorna. Som vuxna har vi tappat förmågan att vara närvarande, med och i oss själva och lett oss till att känna oss obekväma med oss själva, med livet.

Att behaga andra är ett av dom största orsakerna att vara i obalans. Är du en av dom som säger att ”jag vill meditera, men jag måste”….Det är en inre konflikt som berättar att du är inte i fas med dig själv. Din inre längtan vet vad du behöver och sinnet (tankarna) kör över dig själv. Oc vi tror att vi är realistiska när vi lever utifrån att alla andra, världen ska tycka om oss, älska oss, vara nöjda med oss, tycka att vi är duktiga.

Vad är ”alignment” för dig? För om du klagar och är missnöjd, är det ett tydligt tecken att du är i obalans. Vi alla går emot oss själva i sk småsaker i vardagen, vi kanske äter något som vi inte känner för, vi pratar om saker (tex klagar över världen) fast vi inte mår bra av det, vi tränar något bara för att någon annan gör det eller är kvar i relationen bara för att vi inte vill såra någon.

Du har säkert massa exempel i din vardag. Du kan ta steget till balans, en tanke och en handling i taget. Det börjar med att du lyssnar på dig själv, inte egot (tankarna) utan på känslorna, hur känns den här tanken för mig, hur känns det här jag gör just nu? Det du väljer att tänka och göra sen är 100 % ditt val.

Genom att vara i obalans, håller du tillbaka kärleken till dig själv och andra. Vi tror att vi är i obalans pga andra eller omständigheter, men det är vi som väljer. Gör du det du gör för andras skull, istället för ditt eget skull? Det är därför vi mår dåligt och ofta vet inte ens varför. Vårt hjärta längtar efter att vara närvarande, oavsett om det är att måla, sjunga, dansa, resa, träna, meditera ja, vad som helst som får dig att känna dig nöjd, glad, lycklig, närvarande och i frid med dig själv. Ofta låter vi vårt sinne (tankarna) få oss att göra något helt annat som inte gynnar oss och som får oss att döma, kritisera och skuldbelägga oss själva.

När du är i ”alignment” är du högt uppe i energin, du är högt uppe i känsloskalan, du ser alla signaler från universum direkt, du skapar i stunden allt du vill ha, du är nöjd, lycklig, glad och lever i stunden. Det finns ingen kamp, motstånd och inget känns jobbigt. Du känner dig trygg, bekväm och säker i dig själv, du är fokuserad och vet i stunden vad du vill.

Det är då vi är oss själva, våra sanna jag. Allt sker i flow och vi mår som bäst.

För vems skull lever du? För vems skull gör du saker, säger du saker, väljer du något?

I ”alignment” är du fri, du är lugnet, du är kärleken, du är inspirationen och så mycket mer.

Du har varit där någon gång, en kort eller längre stund och du vet exakt hur det känns. Det kan hända när du leker med småbarn eller dina husdjur, när du skapar något kreativt, när du är i skogen, när du älskar, när du mediterar, när du uppskattar eller när du lagar mat.

Som barn är vi i alignment, vi lever i nuet.

I balans och harmoni med dig själv vaknar du med energi, känner dig utvilad och förväntansfull för dagen, nästa stund. När du kan säga och känna att:

"Tankarna jag tänker känns bra, känslorna jag känner känns bra och det jag gör känns bra", grattis, då är du i fas, i balans och i ”alignment” med dig själv, livet och världen.

Du är ljuset i världen.


Vill du lära dig hur du kan tycka om dig själv mer och få ett ännu bättre liv?

Kika in på hemsidan för de senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop.

Vill du boka en coaching-session enskild eller i grupp?

Kolla på mina erbjudanden på sidan.

Effortlessliving-podden finns på Spotify, Itunes, Acast eller på Soundcloud.

Facebook: Super Soul.

Instagram: effortlesslivingpodcast.


Du kan också läsa min bok: Only Good - bara det bästa.

Ha en fin dag!

Senaste inlägg

Visa alla

Bình luận


bottom of page