top of page

Du är inte ditt namn

Uppdaterat: 21 jan. 2021Betyder ditt namn för mycket för dig, har den för många associationer som känns tunga för dig? Vad du heter har ingen betydelse för dig eller någon annan. Det är precis som med allt annat, namnet har bara betydelse om vi ger den en betydelse. Du väljer den betydelsen.

Någon gång kan ”path of least resistance” (minsta motståndet) vara att du byter namnet (boende, jobb, partner mm). Det är inget fel i att byta namn, men inte rätt heller. Vill du byta namn så gör du det, men gör det i glädje, i inspiration och i en inre balans. Vill du byta något, så se till att du har förlåtit, accepterat och lämnat alla tunga tankarna som du kopplade ihop med det du vill byta. Byt inte ditt namn eller något annat för att bevisa något för någon annan, gör det för din egen skull. Bara för att det känns bra för dig.

Lyckan ligger inte i att ändra något, byta något som ett namn. Om du måste ha en yttre förändring för att känna dig lycklig, letar du fortfarande ett välmående som är beroende av det yttre. Men om du är lycklig först och sen byter namn, har du din egen energi på din sida. Allt du gör med en energi av kamp och motstånd, så stärker du den energin och skapar mer av samma vara. Så fråga dig själv, varför vill jag byta namn (jobb, hus mm)? Gör det bara om det KÄNNS bra!

Om du vill kapa bandet, inte kopplas ihop med din släkt, inte kännas dig vid, känner dig obekväm, så gör du något under en energi av motstånd och är i lägre energi. Ser du nånting som problematisk och är emot något, att du behöver lösa och fixa något, så vet du att du är i en energi av kamp (motstånd).

Hur pratar du om namnbytet med andra? Är du missnöjd med vad du heter, är du missnöjd med nuet, då tar du med dig din missnöjet till nästa kapitel i ditt liv. Vilka ord använder du, vilken känsla skapar det i dig när du pratar om det? Känns det alltid bra, go for it.

Du kan gilla ditt namn idag och ändå vilja byta det. Säg: Jag ser framemot att heta det där, det ska bli spännande.

Namn är ofta kopplat till vår identitet, personlighet och det är något vi samlar på oss när vi växer upp och snappar upp av andra runt omkring oss. Så vi är inte vår personlighet, vi är inte vår identitet. Vi är så mycket mer. Vi kan byta vår namn flera gånger i en energi av lekfullhet och glädje, för vi förändras och vi kanske känner att vi vill heta olika saker som matchar just den energin vi är i då. Som en lek, som barn gör. Frossa i dina må-bra-tankar om namnbytet (eller vilket byte som helst). Du går inte ifrån något, du går till något!


Delta i vår workshop och lär dig mer om dig själv, attraktionslagen, hur du kan tycka om dig själv mer och få ett bättre liv.

Besök vår hemsida jaanas.se, där du hittar dom senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop.

Läs boken: Only good-bara det bästa av Jaana Suorsa, boka coaching med henne enskild eller i grupp.

Effortlessliving-podden finns på dom flesta pod-sajterna.

Facebook: Super Soul.

Instagram: effortlesslivingpodcast.

Senaste inlägg

Visa alla

Komentáře


bottom of page