top of page

Inspired action - inspirerad handling

Uppdaterat: 21 jan. 2021


Lyssnarfråga som undrar när ska vi agera, göra något? Hur mycket ska jag göra för att saker och ting ska hända? Vad är tillräckligt? Ni som har lyssnat på oss vet redan att det aldrig handlar om att ”göra”, agera, handla. Det handlar om energi, var vi ligger i känslorna (känsloskalan) när vi gör saker. Så hur vi mår är viktigaste, sen kommer handling. Det är ingen fel att göra och agera, beror på hur mycket vi vill kämpa och jobba hårt för något. För det vi vill kommer till oss när vi är avslappnade och balanserade inombords. Se till att må bra hela tiden, gör saker som du gillar och tycker om. Acceptera din vilja att göra saker utan att rusa ut och göra det. Uppskatta också din handlingskraft och rikta din handlingsenergi till helt andra saker än det du vill ha, drömmer om och önskar mest.

Hur, när och vem är frågor som du kan lämna till universum. Varför i form av en känsla, är en fråga som du kan svara på. Det vill säga, ”jag vill ha det där för att jag mår bra när jag tänker på det”. Om du är singel och undrar hur mycket du ska dejta och på vilket sätt har ingen betydelse. Om du har roligt när du dejtar och kollar på Tinder, då är du lättsam i din energi utan att vara ”needy” och är öppen för att livet kan erbjuda dig allt det goda du vill ha. Är du aktivt sökande, så kommer livet att hålla dig som aktivt sökande. Ge upp ditt sökande, ge upp ditt behov, ge upp din attityd att vara ”ensam”, tycka synd om dig själv, att du saknar något mm. Att ge upp betyder inte att du slutar att göra och agera, det betyder bara att du har ändrat din attityd och känsla till något högre och då följer du en inspiration innan du handlar. Visste du att tänka är också att göra, så görandet är inte bara det du gör fysiskt. Lyssna på pod-avsnittet här.  

Delta i vår workshop och lär dig mer om attraktionslagen och lär dig hur du kan tycka om dig själv och få ett ännu bättre liv. Kika in på hemsidan för de senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop. Vill du boka en coaching-session enskild eller i grupp? Kolla på mina erbjudanden på sidan. Effortlessliving-podden finns på Spotify, Itunes, Acast, Podbean eller på Soundcloud. Facebook: Effortlessliving. Instagram: levalivet_podden.

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page