top of page

Våga avsluta och gå vidare

Uppdaterat: 17 aug. 2021


Tack och hejdå! Tack till alla er lyssnare som har varit med oss under dessa år av babbel och skratt. Tack för alla era bidrag, frågor, funderingar, feedback och ”rosor”. Vi älskar det vi gör och vi gör det vi älskar. Nu är tiden inne att vi går vidare och ser vilka möjligheter som dyker upp när vi skapar plats i våra liv.

Vi pausar vår podcast Effortlessliving för ett tag eller för alltid. Vi vet inte ännu. Men just nu känns det så och vi är samstämmiga i vårt val och beslut. Så spännande att se vad som händer! Vi kanske hörs i framtiden eller inte. Hur som helst, har vi det bra! Med denna sista pod-avsnitt vill vi inspirera dig att se efter i ditt liv om det är något du är på väg vidare till.

Vad det än gäller så är vi här för att utvecklas och vissa gånger kan det betyder att vi ska gå vidare, från ett jobb, vänskap, relation, boende, land, livsstil mm. Bara vi har känslan att vi inte går ifrån något, att vi måste lämna något, fly eller gå med negativa känslor. Gör vi så, kommer livet att ge oss en ny chans att möta det vi inte ville möta tidigare. Går vi till något, är vi uppe i känsloskalan, mår bra och känner oss nöjda med det vi är i just nu. Går vi ifrån något, är vi längre ner i känsloskalan och skapar upplevelser utifrån det. Vi går inte vidare för att något är fel, orättvist, dåligt, mindre bra eller jobbigt, utan vi går vidare för att det känns rätt att göra så. Det känns som bra i oss. Du behöver aldrig en ursäkt att gå vidare, du behöver aldrig förklara för någon annan (eller dig själv) eller rättfärdiga dina val (och känslor som är grunden till dina beslut). Det är som att gå i skolan, att gå vidare från årskurs 4 till 5 känns rätt och vi är färdiga med årskurs 4. Vi går inte i ilska, rädsla, stress eller oro, vi går till femman med full av förväntan och iver.

Känner du dig klar så är du klar, med vad det nu handlar om. Allt har sin tid. Vi är så vana att prata över vår intuition, vägledning med vår logik, tankar och sinnet. Vi övertalar oss att stanna på jobbet för det är ju så bra, i relationen (det är ju inte så dåligt), i vänskap (vi har ju känt varandra så länge).

Att gå vidare betyder aldrig att det som vi är i just nu är fel eller dåligt. Det är som det är och vi vill gå till något nytt. Vi ger plats till något nytt att hända och skapas i våra liv. Det bästa är att gå vidare när det går bra, när vi är i topp.Vi finns här för dig/er om ni vill boka oss för workshop, föreläsning, kurs, peppning, vägledning! Ni kan vara en grupp av vänner, förening, jobb, team, möhippa mm eller du vill ha enskild vägledning och coaching. Boka/fråga/mejla oss på: info@effortlessliving.se eller jaana@jaanas.se


Vill du lära dig hur du kan tycka om dig själv mer och få ett ännu bättre liv?

Kika in på hemsidan för de senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop.

Vill du boka en coaching-session enskild eller i grupp?

Kolla på mina erbjudanden på sidan.

Effortlessliving-podden finns på Spotify, Itunes, Acast eller på Soundcloud.

Facebook: Super Soul.

Instagram: effortlesslivingpodcast.


Du kan också läsa min bok Only Good – bara det bästa.

Det är en bra dag att ha en fin dag!
Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page