top of page

Stockholm New York och Felicia Lilja

Uppdaterat: 21 jan. 2021


Felicia har skapat ett liv hon önskade sig och hade tillit till livet. Hon visste att livet skulle bära henne när hon tog steget, att livet var på hennes sida hela tiden. Hon använde sin visualiseringsförmåga och var medveten om tankarna som skulle påverka hennes framtid.


Vi samtalar utifrån det hon står för och utifrån attraktionslagen.

"Jag älskar att vara författare av min egen historia" är ett av hennes synsätt för livet. Vi kan lägga till att det handlar om både då-tid och framtid. Vi har tagit upp många övningar om just detta ämne och pre-paving (förberedelse av sinnet, hjärtat) är ett av dom.

Om du vill ha något så ska du: Drömma om det, bygga upp det och låta det växa. Dessa är byggstenarna för en lycklig liv. Drömmen börjar med en tanke som du matar så att den blir större, växer och blir till flera liknande tankar. Att bygga upp något betyder att du lever ditt liv på ett sätt som ger dig glädje nu, inte senare. Låta det växa är att låta drömmarna växa, låta nya drömmar komma fram och att mata sin nyfikenhet och energi med inspiration. Allt annat (negativa, oroande, kritiserande och klagande tankar) är käppar som vi hindrar oss att rulla framåt.

Vi pratar också om balans samt att allt börjar med och i dig. Inte i och med något utanför dig. Du tänker första tanken, du tar steget mot förändring, du bestämmer med din attityd vad du låter ta dig ur balans eller hålla i balans. Sist men inte minst handlar det om ”rätt” tillfälle, ”rätt” stund. Utifrån attraktionslagen är den rätta stunden alltid en känsla av välmående, glädje, lugn, balans, inspiration, kärlek. Så inget med det yttre att göra. Vi är så vana att analysera fram med logisk tänk när det är rätt tillfälle att agera, göra något. Ingen eller inget utanför oss själva kan berätta eller diktera för oss när det är rätt tillfälle att göra något. Det är en känsla som finns och kommer ifrån oss, som hjälper och vägleder oss att, nu är det rätt tillfälle att….göra det du ska göra, ta steget, beslutet mm.

Härligt att höra hur Felicia har manifesterat sin resa där hon är idag, om hennes positiva attityd och tillit till livet. Kolla upp hennes hemsida om du behöver ha coachning https://www.felicialilja.com.


Vill du lära dig hur du kan tycka om dig själv mer och få ett ännu bättre liv?

Kika in på hemsidan för de senaste pod-avsnitten samt datum för nästa workshop.

Vill du boka en coaching-session enskild eller i grupp?

Kolla på mina erbjudanden på sidan.

Effortlessliving-podden finns på Spotify, Itunes, Acast, Podbean eller på Soundcloud.

Facebook: Super Soul.

Instagram: effortlesslivingpodcast.


Du kan också läsa min bok Only Good – bara det bästa.

Hoppas du får en fin dag!


Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page